Gdy jakas osoba jest w moich naj. znajomch i chce ich przemiescic do np . przyjaciele i przenosi ich do przyjaciele to obok pokazuje sie stary obrazek nie nowy dopiero gdy sie drugi raz lub 3 wejdzie jest normalnie .

Na niebiesko zaznaczyłam nowy obrazek a pod nim są stare . Dosyć tych błędów .
Co o tym sądzicie ?
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz